Over Generation Interieur

Met bijna 11 jaar ervaring in het adviseren en plaatsen van kasten en schuifdeuren op maat ben ik goed op de hoogte van alle zaken die je kunt tegenkomen. Bij inmeten neem ik alle stalen en kleuren mee. Met veel enthousiasme en vakkennis leg ik u graag uit bij inmeten waar u op moet letten en wat in uw situatie het best en het mooist is.

Met heel veel plezier werk ik bij Gilo Kasten als eigenaar met name op de offerte afdeling. Als u onze kastplanner invult, dan ontvangt u van mij per mail uw offerte. Hierbij geef ik u een zo scherp mogelijke prijsopgave waarbij wij standaard al kortingen in hebben verwerkt. Mocht u na het ontvangen van de offerte nog vragen hebben, dan ben ik u graag van dienst!

 

 

Modern bedrijf

Gilo Kasten is een energieke, daadkrachtige onderneming met veel ervaring in het adviseren, meedenken en plaatsen van schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat. Gilo Kasten is een dynamisch bedrijf. Wij zijn niet gesitueerd in een enkele showroom waarin de hoge investeringskosten terug te vinden zijn in hoge prijzen. Wij weten vakmanschap te combineren met moderne manieren van communicatie. Op deze wijze kunnen wij u als klant optimaal van dienst zijn en uw maatwerk kast of schuif- en draai deuren op maat af stemmen op uw interieur. Wij bieden u onder andere onze gratis Inmeetservice aan.

Scherp geprijsde dealer

Gilo Kasten is een bedrijf waarbij de klant veruit voorop staat en daarmee service en expertise. Onze klanten maken ons bedrijf. Onze klantbeoordelingen zijn daarom waardevol. Ondanks het feit dat Gilo geen prijsverkoper wil zijn, hebben wij wel de inkoop kracht verworven om de beste prijs nationaal aan te bieden.  Onze prijzen zijn scherper dan die van andere dealers, ondanks de zogenaamde laagste prijs garanties die nogal eens worden “geroepen”. Deze service-prijscombinatie maakt ons bedrijf tot een solide, betrouwbaar en voordelig adres voor onze klanten.

Gilo kastplanner

Plan uw maatwerk kast binnen 2 minuten!
 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0