Laagste prijsgarantie Gilo Kasten

De Enige Echte Laagste Prijs Garantie

Het lijkt ons best lastig voor jou als consument. Al die bedrijven die allemaal claimen de laagste prijs te hebben. Toch kan dat niet, er kan er maar 1 met betrekking tot hetzelfde produkt de laagste prijs hebben...


Wat ze eigenlijk zeggen is: We proberen zoveel mogelijk geld van je los te peuteren door je meer te laten betalen dan nodig. Maar als je echt ergens anders wilt kopen, oke, dan wij geven toe, wij waren niet echt aardig voor je. Maar wij willen wel dat jij aardig bent voor ons en ons de offerte van die concurrent toestuurt die het veel beter met jou voor had. Dan geven we je wel onze echte lage prijs.


Wij vinden dat je de klanten dan wel heel erg fout benaderd. Stel je gaat naar een autodealer en de reparatie kost 2.000,00 euro. Je loopt weg en zegt dat je het elders gaat doen. Vervolgens doen ze het voor 1.400,00 euro. Zeg nou eerlijk, hoe voel je je dan als consument?


​Hoe Gilo Kasten het Voor Jou Doet


 • check
  Direct een heel scherpe prijs
 • check
  Meteen lagere montage kosten
 • check
  Direct gratis inmeet aanbod
 • check
  Dezelfde Raffito Producten
 • check
  Geen aanbetalingen nodig
 • check
  Snelle doorlooptijden

En heb je dan toch nog ergens onverwachts een iets voordeligere offerte gekregen?
......


Dan zouden we je wel willen vragen of wij onze offerte nog iets mogen bijstellen onder die aanbieding

Altijd de scherpste prijs

​Heb je al een offerte ontvangen van een andere dealer? In het formulier rechts kun je deze makkelijk meezenden. Klik op "browse". Nu kun je de offerte vanuit je computer met 1 klik bijvoegen!

afbeelding meezenden

​Wil je een afbeelding bijvoegen? Ook dat kan door te klikken op afbeelding "browse".

extra informatie meezenden


Wil je meer informatie toevoegen? Dat kan ook. Laat dan een extra bericht achter in het veld extra informatie toevoegen.offerte opvragen / concurrerende offerte