Landhuis Klassieke Stijldeuren

Landhuis Deuren

De Landhuis Klassieke Stijldeuren van Raffito zijn bijzonder fraai gefabriceerd. Niet alleen is er zorg besteed aan de wijze van frezing, tevens is er gelet op kwalitatief hoogwaardig hout met het vertrouwde fsc keurmerk

phone

​Bel ons Gerust!

​Heb je vragen? Bel ons gerust op. We staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ons telefoonnummer is: 030-8007675

​Gratis Inmeten

​Heb je van ons al via de Kast Planner een prijsopgave gekregen? Dan kunnen wij gratis komen inmeten bij je.

quote-left

Met veel plezier maak ik de offertes bij Gilo Kasten. Mijn naam is Marjolein en ik vind het echt geweldig leuk om jouw offertes te maken en jouw vragen te beantwoorden. Het is een specialistisch produkt en dat maakt het voor mij zo prettig. Eigenlijk is geen kast of schuifdeur hetzelfde.


Kleuren en Type deur

Landhuis Klassieke Stijldeuren van Raffito. Je hebt de keuze uit maar liefst 10 verschillende deurkleuren. Daarnaast zijn er 5 verschillende deurtypen waaruit je kunt kiezen. De deuren zijn 22 mm dik en worden in een stofvrije ruimte met folie omtrokken tot een geweldig strak en kwalitatief hoogwaardig product.

Kwaliteit en Beleving

​De Landhuis Deuren zijn van kwaliteit. Dat betekent sterk en voor het gebruik onverslijtbaar. Raffito gebruikt het hoogst gekwalificeerde mdf en verwerkt deze in speciaal daarvoor ingerichte ruimten tot een product waar 20 garantie op kan worden gegeven. De combinatie van hoogwaardig mdf, stofvrije ruimten, krasvaste folie en vacuum cabines waarborgen deze kwaliteit.


kast op maat gilo kasten kleuren op maat

Combineer Jouw Deur Met een Kast!


Alles op maat is natuurlijk ook wel heel erg fraai. Combineer jouw schuifdeuren op maat met onze mooie kasten. Bijna alles is mogelijk qua maatvoering.

paper-plane-o

Kogel lagers, handgrepen & soft sluiting

De kogelgelagerde schuifdeuren zorgen voor een soepel en geluidsarm rollend resultaat. Geen moeite meer met schuiven van deuren, Je hoort niets piepen of kraken maar krijgt waar voor je geld. De kogel lagers zijn gesloten kogel lagers. Dat wil zeggen dat de kogellagers afgedicht zijn en geen stof en vuil kunnen opnemen.

paper-plane-o

Kogel lagers, handgrepen & soft sluiting

De handgrepen hebben we in maar liefst 9 verschilende uitvoeringen. De Bracciciano, Lugano, Iseo, Nuovo satijn, Presa satijn, Como, Garda, Maggiore. Lesina Aluminio en de Turano. Een aantal van deze grepen zijn verkrijgbaar in de kleur brons.

De soft sluiting op deze deuren is absoluut noodzakelijk. Wij raden aan om de soft sluiting alleen op de buitenste deuren te nemen. De schuifdeuren sluiten dan precies zoals je mag verwachten, heel zacht en rustig tegen je muur. Voor de mensen die zelf willen monteren komt er binnenkort een duidelijke instructie op onze site. Bij inmeten nemen wij alle stalen mee, inclusief handgrepen en kleuren. Je kunt dan direct de kleuren bij jouw interieur houden en zo een goede en gefundeerde keuze maken. Tevens kunnen wij direct de maten nemen.

Vele Kast en Schuifdeur oplossingen voor jouw Ruimte!


Bij inmeten nemen wij alle kleuren mee

external-link-square

Gilo Nieuwsbrieven

​Als je wilt, kunnen we je op de hoogte houden van onze producten...afmelden kan altijd als je niet langer informatie nodig hebt. Het is wel handig als je nog wat langer moet wachten totdat je een maatwerk kast of schuifdeuren op maat kunt bestellen vanwege verbouw of nieuwbouw bijvoorbeeld

Gilo Kasten - kantooradres (geen showroom): Prinses Margrietlaan 50 - 3708 ZB  Zeist - Bank Rabo NL04RABO0166937177 - Kvk 69574928 - BTW 176902910B02 - Telefoon 030-8007675 - mail info@gilokasten.nl - webwinkel keur lid