Schuifdeuren op maat

 

schuifdeur en kastplanner gilo kasten

Schuifdeuren op maat

Kwaliteit, service en expertise met u als klant voorop, dat is Gilo Kasten. Onze klanten staan op 1! Ondanks het feit dat wij geen prijsverkoper willen zijn maar ons richten op kwaliteit, heeft Gilo wel de inkoopkracht om de beste prijs nationaal aan te bieden, ondanks de zogenaamde laagste prijs garanties die op internet worden “geroepen”. Deze service-prijs combinatie maakt Gilo Kasten tot een betrouwbaar, solide en uiterst voordelig adres voor uw schuifdeuren op maat!

Kwaliteit

Onze kasten zijn van een hoge kwaliteit en tot in de puntjes afgewerkt. U kunt kiezen voor vele verschillende oplossingen om uw interieur te verfraaien! Van klassiek tot landelijk modern, van fel gekleurd tot heel ingetogen, net wat u wilt. Wilt u echt de beste prijs voor alle deur en kastmodellen welke u in de markt heeft gezien? Vult u dan onze kastplanner geheel vrijblijvend in. U ontvangt dan de beste prijs voor uw maatwerk kast of schuifdeuren.onbeperkte garantie gilo kasten

Thuis de stalen bekijken

De beste manier om uw maatwerk kast of schuifdeuren op maat te kunnen beoordelen qua kleur is om de kleuren naast uw gordijnen, vloer of welke ruimte dan ook in uw eigen huis te kunnen matchen. Met de Inmeet Service van Gilo Kasten kunt u de kleuren bekijken, kunnen wij de ruimte waar uw maatwerk kast komt, vakkundig inmeten en kunnen wij u de kwaliteit van de deuren laten zien! Heeft u onze Kast Planner ingevuld en een prijs ontvangen? Is de prijs een goede voor u en wilt u een stapje verder?, vraag dan onze gratis Inmeet Service aan!

Uw schuifdeuren op maat tegen zeer betaalbare prijzen met volledige service, dat is graag waar Gilo Kasten voor staat. U kunt kiezen uit alle soorten schuifdeuren op maat die u in de markt kunt krijgen voor uw kledingkast, halkast, schuur, hobbyruimte en kantoor. Via onze gratis inmeetservice kunt u de kleuren bekijken, de staaltjes vasthouden, de schuifdeuromlijstingen zien en advies krijgen.

Gilo Kasten: “Wij halen alles uit de kast voor u!”
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0