Omlijste schuifdeuren

Moderne-schuifdeuren-2-Gil-1024x503

Omlijste schuifdeuren ofwel, schuifdeuren met een aluminium greeplijst om de deur heen van Raffito, Storemax of Gilo Kasten, een fraaie afwerking voor uw kledingkast of andere ruimte…

Maatwerk

U kunt uw omlijste schuifdeuren helemaal op maat laten samenstellen en zo precies passend maken in uw ruimte. De omlijste schuifdeuren kunnen opgebouwd worden uit een hout, glas of unikleur paneel. Stel uw maatwerk schuifdeuren of kast direct samen tegen onze zeer scherpe prijzen via onze kastplanner. Daarnaast ontvangt u uw persoonlijke kortingscode waarbij u de beste prijs in de markt ontvangt van ons. Ook uw korting is op maat!

Alle aangeboden schuifdeuren op maat hebben een aluminium omlijsting. Deze dient tevens meteen als greeplijst zodat u daar niet apart nog een handgreep op hoeft te zetten. De schuifdeuren met omlijsting zijn prijstechnisch ook de meest voordelige schuifdeuren. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie en onbeperkte Gilo garantie op de inbouw. U betaald bij ons niets aan. U koopt daarom 100 % veilig!

 

Inmeten gratis Gilo Kasten

Kwaliteit van de schuifdeuren

De schuifdeur omlijstingen zijn geanodisseerd, dat wil zeggen dat de verf er via een speciaal fabrieksproces in het materiaal is aangebracht. Dit zorgt voor een hoge slijtvastheid en beschermd de omlijsting extra tegen krassen. Krassen is eigenlijk niet mogelijk tenzij er veel geweld op de lijst wordt uitgeoefend. De schuifdeuren op maat hebben daarnaast kogelgelagerde boven en onderwielen. Kogellagers zorgen voor een makkelijk en soepel schuivend schuifdeur systeem. We noemen het schuiven maar in werkelijkheid rollen de schuifdeuren over de onderrail. De kwaliteit van de kogellagers is hoog. Daarom geeft Raffito 15 jaar garantie op de wielen. Bovendien zijn de kogellagers afgedekt waardoor er geen stof of vuil tussen de lagers kan komen. U koopt dus kwaliteit!

 


Voorbeelden van omlijste schuifdeuren

Onderstaand ziet u voorbeelden van omlijste schuifdeuren op maat van Gilo Kasten. Wij bieden onder andere de merken Storemax, Raffito en Gilo Generation producten. Alle schuifdeuren hebben aluminium geanodiseerde greeplijsten om de deur heen. Alle deuren zijn op maat te maken en worden altijd gratis door ons ingemeten. Kijk voor meer informatie en technische specificaties hier.

Gilo kastplanner

Plan uw maatwerk kast binnen 2 minuten!
 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0