Landhuis moderne schuifdeuren Raffito Gilo Kasten

Schuifdeuren Op Maat , Kant & Klaar - Gemonteerd Binnen 15 dagen”

Wij bieden jou de beste prijs mogelijk, gewoon de beste aanbieding in jouw mailbox!

Waarom Gilo Kasten?

Helemaal op jouw maat gemaakt

Onze kasten en schuifdeuren worden helemaal, tot op de millimeter voor jou op maat gemaakt. Heb jij een nis, een specifieke maat die jij nergens passend krijgt?

Wij meten voor jouw de ruimte in, gratis, zo past jouw kast of schuifdeur altijd!

Gilo Kasten is Raffito dealer. Onderdeel van Deli Home. Actief in 10 landen met 1600 werknemers. Met 0 euro vreemd vermogen een solide partner. Meer info over DeliHome; https://www.deli-home.com/

Gratis inmeten aan huis

Gilo Kasten komt gratis inmeten bij jou thuis. Durf je zelf de maten niet te nemen? Of wil je toch nog even wat kleuren zien in jouw eigen interieur voordat je besteld? Geen probleem. Wij nemen kleurstalen van alle schuifdeuren en kasten mee. Na inmeten ontvang je een uitgewerkte opdrachtbevestiging.

inmeetservice, stalen bekijken en uitleg  

Waar kun je onze producten zien?

Onze kasten en schuifdeuren kun je zien in onze fabrieksshowroom. Deze is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot en met 16.00 uur in Gorinchem. Stadhuisplein 70. In verband met corona is bezoek op afspraak. Bel 0183-691234. Ook in HUBO winkels kun je het Raffito product zien. Gilo Kasten biedt jou de beste marktprijs voor onze mooie producten!

Vraag jouw prijs op:

Vul de Kastplanner in en krijg de beste marktprijs

IKEA kasten met Gilo schuifdeuren
schuifdeuren op maat mega deals
schuifdeuren op maat landhuis Stijldeuren Klassiek
Barn schuifdeuren Gilo Kasten

Hoe zit het met de Montage?

De beste doe-het-zelf prijs...

Montage van schuifdeuren op maat is niet moeilijk. Bij ons krijg je gewoon de beste deal als doe-het-zelver. Simpel. Monteren is niet moeilijk maar kost veel reistijd en uren. Om die kosten te besparen bieden wij de doe-het-zelf prijs aan. Een topprijs voor jou en montage instructies staan op de site. Dat bespaart een hoop geld voor je! Kun je een IKEA kast in elkaar zetten? Dan kun je dit zeker! Uiteraard kun je het ook door ons laten doen.


Erwin van den Hoogen- Gilo Kasten

Montage service...

Wij bieden jou onze vakkundige montage service. Half werk houden wij niet van. Daarom kun je bij ons verwachten dat jouw kast wordt geplaatst met alle zorg en aandacht. Wij werken niet met externe zzp-ers maar met mensen die elke dag dit werk doen.

Wil je niet zelf monteren? Dan kun je rekenen op een monteur met kennis en ervaring. Bij de offerte geven wij jou een aparte prijs voor de montages. Zo kun je kiezen of je het zelf doet of wilt laten doen.


Kast Planner

Wil jij schuifdeuren voor jouw bestaande Kast? Vul de Kast Planner in en ontvang onze Gilo Aanbieding!

Via onze Kast Planner kun je een prijs opvragen voor jouw kast of schuifdeuren op maat. Wij hebben de planner beknopt gehouden. Zo kun je makkelijk en snel jouw prijs opvragen. Samen met de brochure heb je een complete indruk van product en prijzen. Bij inmeten kunnen wij de details samen doornemen.

© Gilo Kasten copyright 2012 - 2022 I Disclaimer

Generation Interieur

H.o.d.n. gilokasten.nl


kantooradres:

Prinses Arianelaan 150

3708 XG  Zeist


KVK 72531843

BTW NL002223231B57

M: gilokasten@gmail.com

T: 06-2477 1549

  • Herroeping
  • Algemene voorwaarden
  • Betaalmogelijkheden
  • Levertijd & verzendkosten
  • Europeesche ODR geschillen
  • Model herroeping retouren

Jouw Privacy: Onze zorg! 

Insert Content Template or Symbol