IKEA Kasten met Gilo schuifdeuren
Een Perfecte Combi!

Stap1.IKEA Kast Kopen


Stap2. Schuifdeuren van Gilo KastenStap3. 2 x geld bespaard en toch een luxe Kast!


 • Combineer het beste van 2 mogelijkheden
 • IKEA Kastelementen 
 • Schuifdeuren op maat ervoor
 • Wij geven het een maatwerk uitstraling!

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

IKEA kasten met Gilo schuifdeuren wordt door ons veel gecombineerd. Indien jouw ruimte de kastmaten van IKEA toelaat, kun je met de standaard kastelementen van IKEA en onze schuifdeuren op maat een complete maatwerk uitstraling krijgen! Niet alleen is IKEA voordelig, de Gilo schuifdeuren krijg je met een mooie korting waardoor jouw droomkast echt binnen handbereik is. Voor veel klanten is dit een gouden combinatie en staat fantastisch goed. Je bent af van open ruimten tussen jouw kast en het plafond of zijkant. 


Hoe kun je combineren?


Je kunt eerst bij de iKEA gaan kijken wat je wilt qua kast elementen. Heb je moeite met de maten en weet je niet of het echt kan bij jou? Bel ons dan even. Wij weten precies wat er mogelijk is in jouw ruimte. Als je onze kastplanner invult, dan krijg je van ons een prijsopgave van jouw deuren. Nu weet je hoeveel het totaal kost. En,...je zult verrast zijn! Wij maken jouw deuren geheel op maat en voila, een luxe kast voor relatief weinig geld!


Wat zijn de mogelijkheden met standaard Kasten van IKEA?


Natuurlijk zijn er beperkingen bij de IKEA kasten in breedte, hoogte en diepte. Dat weten wij. Maar vaak kunnen we in de breedte jouw IKEA kast zo aanpassen dat het allemaal goed past! In de diepte heb je een tweetal mogelijkheden bij IKEA. samen met onze schuifdeuren op maat ervoor heb je wel genoeg ruimte nodig. Voor onze deursystemen op maat hebben wij meestal 7,5 cm nodig om te plaatsen voor jouw kast. Mocht 1 of 2 zijkanten vrij staan in jouw ruimte, dan kunnen wij met 2 zijpanelen en een deursysteem op maat alles helemaal sluitend maken!

Wil je weten welke deuren wij het meest voor IKEA kasten zetten?

De omlijste schuifdeuren met 20 jaar fabrieks garantie zijn een fantastische oplossing voor de combinatie; IKEA binnenkast met Gilo schuifdeuren! Al onze deuren kunnen voor jouw IKEA kast maar wil je een mooie kast met een super prijs? Dan zijn dit jouw deuren!

 • 20 kleuren mogelijk
 • Helemaal op maat!
 • 20 jaar garantie!
 • Inmeten Gratis!
 • Inmeten gratis vanaf 2 schuifdeuren!
IKEA kasten met Gilo schuifdeuren kleuren
IKEA kasten met Gilo schuifdeuren
IKEA kasten met gilo schuifdeuren voorbeeld 1

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

Links kun je goed zien het het werkt met de schuifdeuren op maat voor een IKEA Pax kast of een ander type IKEA kast. We plaatsen de schuifdeuren op maat van vloer tot plafond voor de kast. Dat de binnenkast lager is, is geen enkel probleem. Je kunt op de kast nog genoeg spullen kwijt en je maakt dus meer bergruimte door de schuifdeuren. Doordat de schuifdeuren alles afsluiten, heb je een keurig gesloten geheel en wordt je ruimte niet rommelig maar strak en netjes!

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

Rechts zie je een voorbeeld van een IKEA binnenkast met een zijpaneel op maat. Het zijpaneel kunnen we van vloer tot plafond plaatsen. Dat kan indien nodig aan beide kanten. Op deze wijze kunnen we de IKEA kast helemaal opsluiten en als ware een maatwerk kast. Met de juiste schuifdeuren ervoor naar keuze maak je dan een complete uitstraling van jouw kast als ware het een volledige maatwerk kast. Met de kortingen op onze schuifdeuren op maat heb je dan een verrassend mooie kast op maat tegen lage kosten!

IKEA kasten met Gilo schuifdeuren voorbeeld 4 zijpaneel

Mijn IKEA kast staat in een ruimte met aan beide zijden nog ruimte over 

Staat jouw kast wel tussen twee muren maar met ruimte links en rechts over? Dan kunnen wij de schuifdeuren breder maken dan jouw kast zelf. Dan staat alles netjes achter de schuifdeuren. Hou wel rekening met lades en de breedte van de schuifdeuren. Je kunt ook mandjes gebruiken voor sokken, ondergoed en kleine spullen. Zo hoef je geen rekening te houden met lades. Wil je wel lades? Bereken dan goed of het past. Kom je er niet uit? Geen probleem! Wij helpen je graag verder! Wij kunnen bijna alle IKEA kasten een maatwerk uitstraling geven.

06 24 77 15 49

IKEA kasten met gilo schuifdeuren voorbeeld 5


Help, ik wil ook IKEA met Gilo schuifdeuren maar ik kom niet uit de juiste IKEA opstelling met mijn maten!


Geen probleem! Bijna altijd is er een oplossing voor jouw kastruimte. We kunnen je vertellen hoe het wel kan. Steekt jouw kast uit buiten de muren? Hoeft ook geen probleem te zijn. We kunnen 2 zijpanelen plaatsen tegen de kast. De zijpanelen maken we dan op maat. Samen met de schuifdeuren ervoor is het probleem opgelost!

Wat je niet wilt:

 • Dure Maatwerk kast
 • Een kast die te klein is
 • Een kast die wijkt aan de bovenkant
 • Een kast die te smal is
 • Een kast met standaard maten
 • Een rommelige ruimte

Wat je Wel wilt!

 • Een mooie kast
 • Een kast die past
 • Een kast met stijl
 • Een sluitende kast
 • Een fraaie opberger
 • Bespaar geld

IKEA Kasten, lades en Gilo schuifdeuren; hoe werkt dat?

Lades zijn wel een belangrijk onderwerp in de combinatie met schuifdeuren voor jouw Pax of IKEA kast. Wij raden je aan om de lades zoveel mogelijk in de rechter of linker module te plaatsen. Het beste is het om deze modules iets smaller te kopen. Je koopt bijvoorbeel een Pax element van 50 of 75 cm breed met lades terwijl de middelste module bijvoorbeeld een meter is. OMdat schuifdeuren elkaar altijd iets overlappen, kan het zijn dat je niet goed uitkomt in de ruimte. Kijk voor meer informatie hierover hier >> 


Een voorbeeld van een ruimte indeling:


Het kan zijn dat jouw ruimte niet mooi uitkomt met de Pax elementen. Maar wees gerust, daar is bijna altijd een oplossing voor! Wat je kunt doen is een kastelement rechts neerzetten en links. In het midden houd je dan een stuk over. Hier tussen kun je dan een kledingroede plaatsen zodat je de gehele ruimte kunt benutten! Als je bovenop de kast ook nog spullen wilt leggen of dozen op wilt zetten, dan kan dat omdat wij de ruimte ervoor met een schuifwand met schuifdeuren afsluiten. Dat is mooi opbergen!


Stappenplan voor het aanschaffen van Pax kasten met Gilo schuifdeuren


Wij helpen je gemakkelijk en eenvoudig door het proces heen. Zo heb je snel een mooie kast in jouw ruimte staan. Uiteraard raden we je aan om eerst de kastruimte globaal op te meten en vervolgens met deze maten naar de IKEA te gaan. Daar krijg je uitleg over de soorten kastelementen en kun je ze samenstellen. Let dus op lades, wij raden aan om deze pas te kopen nadat wij de schuifdeuren hebben geplaatst.

Dat hoeft niet maar houd je dan aan ons advies omtrent lades. Dan gaat het altijd goed.

© 2012 - 2023  gilokasten.nl  Alle rechten voorbehouden.

Design Generation Interieur

Generation Interieur h.o.d.n. gilokasten.nl

Prinses Arianelaan 150, 3708 XG Zeist

Kvk 72531843

BTW NL002223231B57


Mail:giloverkoop@gmail.com

Telefoon: 06(2) 477 1549


Lid Webwinkelkeur

Handige links

Insert Content Template or Symbol