IKEA Kasten met Gilo schuifdeuren
Een Perfecte Combi!

Stap1.IKEA Kast Kopen


Stap2. Schuifdeuren van Gilo KastenStap3. 2 x geld bespaard en toch een luxe Kast!


 • Combineer het beste van 2 mogelijkheden
 • IKEA Kastelementen 
 • Schuifdeuren op maat ervoor
 • Wij geven het een maatwerk uitstraling!

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

IKEA kasten met Gilo schuifdeuren wordt door ons veel gecombineerd. Indien jouw ruimte de kastmaten van IKEA toelaat, kun je met de standaard kastelementen van IKEA en onze schuifdeuren op maat een complete maatwerk uitstraling krijgen! Niet alleen is IKEA voordelig, de Gilo schuifdeuren krijg je met een enorme korting waardoor jouw droomkast echt binnen handbereik is. Voor veel klanten is dit een gouden combinatie en staat fantastisch goed.


Hoe kun je combineren?


Je kunt eerst bij de iKEA gaan kijken wat je wilt qua kast elementen. Heb je moeite met de maten en weet je niet of het echt kan bij jou? Bel ons dan even. Wij weten precies wat er mogelijk is in jouw ruimte. Als je onze kastplanner invult, dan krijg je van ons een prijsopgave van jouw deuren. Nu weet je hoeveel het totaal kost. En,...je zult verrast zijn! Wij maken jouw deuren geheel op maat en voila, een luxe kast voor relatief weinig geld!


Wat zijn de mogelijkheden met standaard Kasten van IKEA?


Natuurlijk zijn er beperkingen bij de IKEA kasten in breedte, hoogte en diepte. Dat weten wij. Maar vaak kunnen we in de breedte jouw IKEA kast zo aanpassen dat het allemaal goed past! In de diepte heb je een tweetal mogelijkheden bij IKEA. samen met onze schuifdeuren op maat ervoor heb je wel genoeg ruimte nodig. Voor onze deursystemen op maat hebben wij meestal 7,5 cm nodig om te plaatsen voor jouw kast. Mocht 1 of 2 zijkanten vrij staan in jouw ruimte, dan kunnen wij met 2 zijpanelen en een deursysteem op maat alles helemaal sluitend maken!

Wil je weten welke deuren wij het meest voor IKEA kasten zetten?

De omlijste schuifdeuren met 20 jaar fabrieks garantie zijn een fantastische oplossing voor de combinatie; IKEA binnenkast met Gilo schuifdeuren! Al onze deuren kunnen voor jouw IKEA kast maar wil je een mooie kast met een super prijs? Dan zijn dit jouw deuren!

 • 20 kleuren mogelijk
 • Helemaal op maat!
 • 20 jaar garantie!
 • Inmeten Gratis!
 • Inmeten gratis vanaf 2 schuifdeuren!
IKEA kasten met Gilo schuifdeuren kleuren
IKEA kasten met Gilo schuifdeuren
IKEA kasten met gilo schuifdeuren voorbeeld 1

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

Links kun je goed zien het het werkt met de schuifdeuren op maat voor een IKEA Pax kast of een ander type IKEA kast. We plaatsen de schuifdeuren op maat van vloer tot plafond voor de kast. Dat de binnenkast lager is, is geen enkel probleem. Je kunt op de kast nog genoeg spullen kwijt en je maakt dus meer bergruimte door de schuifdeuren. Doordat de schuifdeuren alles afsluiten, heb je een keurig gesloten geheel en wordt je ruimte niet rommelig maar strak en netjes!

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

Rechts zie je een voorbeeld van een IKEA binnenkast met een zijpaneel op maat. Het zijpaneel kunnen we van vloer tot plafond plaatsen. Dat kan indien nodig aan beide kanten. Op deze wijze kunnen we de IKEA kast helemaal opsluiten en als ware een maatwerk kast. Met de juiste schuifdeuren ervoor naar keuze maak je dan een complete uitstraling van jouw kast als ware het een volledige maatwerk kast. Met de kortingen op onze schuifdeuren op maat heb je dan een verrassend mooie kast op maat tegen lage kosten!

IKEA kasten met Gilo schuifdeuren voorbeeld 4 zijpaneel

Mijn IKEA kast staat in een ruimte met aan beide zijden nog ruimte over 


Staat jouw kast wel tussen twee muren maar met een ruimte links en rechts over? Dan kunnen wij de schuifdeuren breder maken dan jouw kast zelf. Dan staat alles netjes achter de schuifdeuren. Hou wel rekening met lades en de breedte van de schuifdeuren. Je kunt ook mandjes gebruiken voor sokken, ondergoed en kleine spullen. Zo hoef je geen rekening te houden met lades. Wil je wel lades? Bereken dan goed of het past. Kom je er niet uit? Geen probleem! Wij helpen je graag verder!


06 2477 1549

IKEA kasten met gilo schuifdeuren voorbeeld 5


Help, ik wil ook IKEA met Gilo schuifdeuren maar ik kom niet uit de juiste IKEA opstelling met mijn maten!


Geen probleem! Bijna altijd is er een oplossing voor jouw kastruimte. We kunnen je vertellen hoe het wel kan. Steekt jouw kast uit buiten de muren? Hoeft ook geen probleem te zijn. We kunnen 2 zijpanelen plaatsen tegen de kast. De zijpanelen maken we dan op maat. Samen met de schuifdeuren ervoor is het probleem opgelost!

Wat je niet wilt:

 • Dure Maatwerk kast
 • Een kast die te klein is
 • Een kast die wijkt aan de bovenkant
 • Een kast die te smal is
 • Een kast met standaard maten
 • Een rommelige ruimte

Wat je Wel wilt!

 • Een mooie kast
 • Een kast die past
 • Een kast met stijl
 • Een kast die gezien mag worden
 • Een fraaie opberger
 • Voor weinig geld

Maak jouw keuze rechts >>
Of bel voor meer info met              06 2477 1549

IKEA kasten met Gilo Schuifdeuren voorbeeld 2
IKEA kasten met Gilo schuifdeuren kleuren

Insert Call to Action

Ikea Pax kasten met KOMPLEET accessoires. IKEA kasten 236,5 cm hoog en 45 of 60 cm diep. Gilo Kasten combineert met schuifdeuren op maat. De ideale oplossing voor jouw kastruimte. Wij komen inmeten, kleuren laten zien, jouw Pax kast bekijken en zorgen voor een fraaie ruimte oplossing in jouw kamer. Geen kieren, wijkende kasten of slordige spullen bovenop jouw kast. Door de schuifdeuren sluiten we alle ruimte rondom jouw IKEA kast.

Gilo Kasten - kantooradres : Prinses Arianelaan 150 - 3708 XG  Zeist - Bank Rabo NL05RABO0332657973 - Kvk 72531843 - BTW 204343719B02 -  mail giloverkoop@gmail.com - webwinkel keur lid


Herroepingsrecht consumenten - Algemene Voorwaarden - Betaalmogelijkheden - Model Herroeping retouren - Levertijd en Verzendkosten - Europese ODR Platform Geschillen - Generation Interieur & Lifestyle Organisatie