Inmeet Service

Onze Inmeet Service Is Gratis.. 

Thuis stalen bekijken

Inmeet Service aan huis is een gratis service voor onze potentiƫle klanten. Het spreekt voor zich dat wij je niets laten betalen. Je wilt eerst zien of het produkt in jouw interieur past en of je een goed gevoel hebt bij Gilo Kasten.

Grepen en plank kleuren

Wij nemen voor jou vele stalen mee. Zo kunt je de stalen van de Landhuis deuren bekijken. Maar ook de omlijstingen van de omlijste schuifdeuren, de kastplank kleuren en de grepen voor de Stijldeuren en alle verschillende grepen voor de lades.

Exact Meten

Wij meten jouw ruimte exact. Zo zorgen wij voor een goed en fraai resultaat. Wij meten ook om openhaard koven, leidingen en andere obstakels heen. Zo kunnen wij jouw kast precies op maat afleveren en desgewenst monteren

Kast Planner

Vul de kastplanner in en geef jouw wensen door. Wij maken dan een echte scherpe Gilo prijs voor je! Tijdens inmeten kunnen we tevens al jouw vragen beantwoorden.


Gilo Kasten Inmeetservice

Inmeet afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Indien gewenst kunt u een bestand met tekeningen of maatvoering meezenden. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend voor contact met u. Uw gegevens worden binnen een week verwijdert en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Web Winkel Keur

Gilo Kasten is een Webwinkel keur lid. Dat betekent dat wij aan de eisen voldoen van veiligheid, transparantie, het geven van duidelijke informatie en ons conformeren aan de leveringsvoorwaarden en algemene voorwaarden zoals deze voor jou als consument zijn bedoeld.