Coockie Pagina

Coockies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van functionele cookies (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst). Functionele coockies zijn noodzakelijk coockies om de communicatie met u en uw gebruik van onze website goed te laten verlopen. Gilo Kasten analyseert uw gedrag zelf niet. Wij houden niet bij wat u op de site doet, hoe lang u in bepaalde pagina’s zit en wat uw voorkeuren zijn bij ons. Wij maken geen rapporten over uw website-activiteit. Wij stellen geen rapporten op en zullen geen andere diensten aanbieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Gilo Kasten maakt gebruik van functionele coockies en niet van analytische of tracking cookies. Wij maken geen gebruik van google analytics.

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden
De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze webwinkel. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring en coockie beleid.  Het is daarom raadzaam om regelmatig deze coockie verklaring te raadplegen.