Kasten op maat

omlijste schuifdeuren op maat Gilo Kasten Raffito (3) Omlijste schuifdeuren met een aluminium greeplijst om de deur heen van Raffito, Storemax of Gilo Kasten, een fraaie afwerking voor uw kledingkast of andere ruimte.

Maatwerk

U kunt uw omlijste schuifdeuren helemaal op maat laten samenstellen en zo precies passend maken in uw ruimte. De omlijste schuifdeuren kunnen opgebouwd worden uit een hout, glas of unikleur paneel. Stel uw maatwerk schuifdeuren direct samen tegen bodemprijzen via onze kastplanner. Kijkt u ook eens op onze Gilo kasten super aanbieding, u kunt dan uw kast kiezen tegen de beste prijs in de markt.

Alle aangeboden schuifdeuren op maat hebben een aluminium omlijsting. Deze dient tevens meteen als greeplijst zodat u daar niet apart nog een handgreep op hoeft te zetten. De schuifdeuren met omlijsting zijn prijstechnisch ook de meest voordelige schuifdeuren. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie en onbeperkte Gilo garantie op de inbouw. U betaald bij ons niets aan. U koopt daarom 100 % veilig.


Inmeten gratis Gilo Kasten 15 jaar Garantie

Op alle kasten en schuifdeuren welke u bij ons afneemt zit 15 jaar fabrieksgarantie. Op de montage van uw deuren of kast zit een onbeperkte duur van garantie. Gilo Kasten wil dat u tevreden bent en dat betekent dat de montage van uw product degelijk moet zijn. U kunt rekenen op onze volledige service als het gaat om uw aankoop. De wielen en geleiders van uw deuren moeten altijd goed blijven. Tevens moet uw kast goed vast staan en mogen er geen planken bij normaal gebruik gaan doorhangen. Met de Unieke onbeperkte Gilo garantie op de inbouw kunt u met een gerust gevoel uw aankoop realiseren!

Kasten op Maat

Kasten op maat tegen groothandelsprijzen. Heeft u wel eens gedacht om uw kastruimte te vullen met een kast op maat? Maatwerk bij Gilo Kasten is zeer betaalbaar, terwijl u de volledige 15 jaar garantie krijgt op onze Storemax en Raffito producten.

Graag leggen wij u uit welke kasten en schuifdeuren wij in ons assortiment hebben, welke prijscategori├źn u kunt verwachten en hoe u van inmeten tot een mooie kast op maat kunt komen in slechts een paar weken tijd!


Groothandelsprijzen en daarom de voordeligste

Gilo Kasten kan uw kast tegen groothandelsprijzen aan u aanbieden. Dit maakt uw koop uniek in de markt. U kunt dus gebruik maken van bekende merken, uitgebreide garantie en bespaart geld voor andere zaken! Wij kunnen bij u thuis de kast samenstellen naar uw wensen, geheel gratis!kasten op maat

Een kast op maat koopt u niet zomaar, dat begrijpen wij heel goed. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend een inmeet service aan te vragen bij Gilo Kasten. Wij komen dan overdag of in de avond uren bij u thuis om uw ruimte te bekijken, te bespreken wat uw wensen zijn. Wij meten dan meteen de ruimte en indien u dit wenst kunnen we de kast via onze configurator samenstellen. Tevens verlenen wij dan onze korting aan u, waardoor uw kast betaalbaar zal zijn.


Gilo kastplanner

Plan uw maatwerk kast binnen 2 minuten!
 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0