Levertijd en verzendkosten

Levertijd Maatwerk kasten en Schuifdeuren op maat:

Het betreft een maatwerk product welke speciaal voor uw situatie wordt gemaakt. De fabrikant heeft gemiddeld genomen 15 werkdagen nodig om uw product te vervaardigen. Vervolgens ongeveer 4 werkdagen om het aan u uit te leveren. Levertijd is altijd onder voorbehoud productie gereed van de fabrikant.

Verzendkosten Maatwerk kasten en Schuifdeuren op maat:

Indien u een opdracht bij ons plaatst voor maatwerk schuifdeur(en) of kast(en), dan betaald u 49,00 euro voor het verzenden via de fabrieksvervoerder. Het vervoer wordt professioneel uitgevoerd door Sweijnenburg transport te Werkendam.

 

Verzenden van standaard kast accessoires:

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen van standaard kast accessoires welke niet op maat gemaakt worden: levering binnen twee weken. Wij hebben de producten niet op voorraad en bestellen deze bij Raffito. Raffito heeft gemiddeld een week nodig om het bestelde artikel bij Gilo Kasten te krijgen. Daarna zullen wij zo spoedig mogelijk het product aan u verzenden. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • 2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • verdere verzendkosten afhankelijk van gewicht. Wij gebruiken hiervoor de gangbare tarieven zoals bij verzendpunten gebruikelijk.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van DHL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag nadat wij deze hebben aangeboden bij een verzendpunt tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.