Nieuwe website Gilo Kasten

By Gilo Kasten | Algemeen

Landhuis moderne schuifdeuren Raffito Gilo Kasten
sep 13
Nieuwe website gilo kasten schuifdeuren op maat

Nieuwe website Gilo Kasten

Nieuwe website Gilo Kasten. Inmiddels bouwen wij aan een nieuwe website voor schuifdeuren en kasten op maat. Sterk verbeterd en daarmee overzichtelijker voor onze klanten. We hebben ervoor gekozen om de site online te laten staan. Zo kunnen wij rustig doorbouwen. Er komen nog veel meer pagina's, teksten en nieuwsberichten. Ook gaan wij de website meer interactief maken. Er komen uitgebreidere omschrijvingen binnen de site. Daarnaast meer informatie over kasten en schuifdeuren op maat.

Meer informatie


Voor al onze kasten en schuifdeuren op maat zullen wij in de nieuwe website van Gilo Kasten sterk verbeterde uitleg, links en foto's voegen. Omdat wij onze klanten graag zo goed mogelijk willen bedienen met de juiste en complete informatie, zullen we blijven verbeteren en feitelijk de website van Gilo Kasten permanent blijven aanpassen.

De Kast Planner zullen we verder uitbreiden zodat er nog specifieker een kastprijs kan worden opgevraagd. Vanzelfsprekend kunt u Gilo prijzen verwachten zoals u gewend bent. Wij willen een full service bedrijf zijn en geen prijsstunter. Ondanks dat zijn wij wel één van de meest voordelige aanbieders. Door onze inkoopkracht kunnen wij dit realiseren.


​Website voor doe het zelvers

Uiteraard kunnen ook doe het zelvers bij Gilo Kasten terecht. Maar wil jij alles online regelen? Binnenkort kun je op www.schuifdeurengroothandel.nl terecht.


About the Author

Gilo Kasten is een modern, actief en full-service kasten bedrijf voor maatwerk. Dat wil zeggen dat wij zelf de hele route voor de klant afhandelen. Van inmeten tot en met de montage. Zo ben je zeker van een korte, duidelijke en professioneel traject met een fraai eindresultaat zoals je mag verwachten.

Leave a Comment:

Leave a Comment: