Ma - Vrij: 9-19

06 2477 1549

Schuifdeuren voor een IKEA kast; Slimme oplossing!

Een IKEA kast combineren met schuifdeuren op maat. Heb je daar wel eens aan gedacht? Je houdt een hoop geld over om niet een binnen kast op maat aan te schaffen. Maar het uiterlijk is met schuifdeuren strak en luxe!

Jouw IKEA kast met Gilo schuifdeuren op maat!

Combineer jouw IKEA kast met schuifdeuren op maat!

Gilo Kasten is gespecialiseerd in het plaatsen van schuifdeuren voor IKEA kasten of andere bestaande kasten.  De meeste schuifdeuren die wij plaatsen gaan voor IKEA kasten en dat is ook logisch natuurlijk. 


IKEA kasten zijn mooi, hebben veel opties en zijn niet duur. Je kunt vele kleuren en combinaties maken en hoeft niet heel diep in jouw portemonnee te tasten. Natuurlijk is niet alles mogelijk, zeker niet qua maatvoering.


Daar komen wij om de hoek kijken. Wij zorgen voor een mooie strakke wand voor jouw kast. Eventuele kieren en openingen van jouw kast tot aan de zijmuur of plafond zijn dan weggewerkt!

Welke kastindeling moet ik nemen?

Indelen is makkelijker dan je denkt! Uiteindelijk wil je jouw kleding hangen of leggen. Wij nemen altijd als basis; hoeveel kleding wil jij hangen? Omdat je hangkleding vaak makkelijk wilt kunnen pakken en dus niet te hoog wilt hangen is dat jouw basis


Je kijkt dus hoeveel elementen je nodig hebt voor jouwzelf en of jouw partner. Nu kun je de benedenruimte gaan vullen met hangkleding die je in elk geval wilt hangen. De rest kan dan neergelegd worden en netjes opgevouwen op de planken. Je gaat dus de planken uitrekenen en klaar!


Als je op pakhoogte nog een een element over hebt dan kun je eventueel lades erin doen van de Komplement serie.

IKEA kast vullen met de komplement serie

IKEA heeft hele mooie kast accessoires die je goed kunt gebruiken. Niet alleen hebben ze lades en uitrekbare planken, ook kun je jouw kast mooi aanvullen met verlichting. Zo kun je verlichting krijgen die automatisch aangaat als je jouw kast opendoet. 


Veel IKEA kast accessoires zijn van de Komplement serie. Verkrijgbaar op de afdeling kasten of in de IKEA planner. 


Wij blijven de consument wijzen op de mooie combinatie van de IKEA kasten met Gilo schuifdeuren. Wij maken jouw IKEA kast extra luxe. De combinatie zorgt voor betaalbare luxe. Schuifdeuren op maat zijn nooit heel voordelig. Toch geven wij altijd kortingen hierop. Samen met de IKEA kast elementen van Pax kom je veel voordeliger uit ten opzichte van een volledige kast op maat!

Schuifdeuren voor een IKEA kast