Kastinrichting op maat

Kastinrichting op maat

Inbouwkast-met-schoenen-gil

Kastinrichting op maat precies zoals u dat wilt!

Maatwerk

U kunt uw luxe kastinrichting op maat helemaal op maat laten samenstellen en zo precies passend maken in uw ruimte. Of het nu gaat om een slaapkamerkast, inloopkast of een kast voor uw serre, woonkamer of bijkeuken. Wilt u veel legruimte of meer kleding kunnen hangen? Het is allemaal mogelijk bij Gilo Kasten. U kunt onze zeer scherpe prijzen bekijken via onze kastplanner.
U kunt gebruik maken van lades op maat, stropdasrekken, broekenrekken, verschillende schoenenrekken, uittrekbare legplank welke ideaal is om kleding op te vouwen, kortom; een luxe keuze op maat!  Interieur op maat is prijstechnisch ook voordelig. U krijgt 15 jaar fabrieksgarantie en onbeperkte Gilo garantie op de inbouw. U betaald bij ons niets aan. U koopt daarom 100 % veilig!
 


kast op maat gilo kasten 3 elementen

kast op maat gilo kasten maatwerk mogelijk


 
 
Inmeten gratis Gilo Kasten

Afmetingen van uw kast en de dikte van de planken

De afmetingen van uw kast en de dikte van de planken zijn leverbaar in 18 en 22 mm dikte. Doordat de planken uit fijne vezels bestaan met verlijming onder hoge druk, zijn de planken stevig en van hoge kwaliteit. Gilo kasten kan het gehele Raffito Interieur op maat voor u maken, zowel in hoogte, breedte en diepte. Voor kantoor en boekenkasten adviseren wij 22 mm dikke plaken. Maar ook als u een nog luxere uitstraling wenst is 22 mm erg mooi en straalt absoluut klasse uit. Een achterwand is vaak niet nodig en scheelt behoorlijk wat geld zeker als u een gladde en rechte achterwand heeft. Veel klanten geven een witte achterwand vaak een kleurtje zodat het goed combineert bij de kast. U creĆ«ert een interieur helemaal naar uw wens.
 


kast op maat gilo kasten kleuren op maat

kast op maat gilo kasten kleur staanders ook op maat verkrijgbaar


Lades op maat
U maakt uw interieur compleet met lades op maat. U kunt kiezen uit een diepe lade, diepe lade met inzetlade of 2 gewone lades. De lades zijn allemaal voorzien van softclose. Bij de lades op maat kunt u kiezen uit 5 verschillende handgrepen: Beugel, brug, blok, buis en brievenbusgreep.
Bijna alles is mogelijk bij Gilo Kasten! Houd er wel rekening mee dat als u voor 3 schuifdeuren kiest en 4 kast elementen met lades dat dan de lades niet of niet goed open kunnen. Dit probleem is makkelijk op te lossen door bij 3 schuifdeuren voor 3 kast elementen te kiezen, bij 4 schuifdeuren voor 4 kast elementen. Het geheim van gebruikscomfort is een indeling naar wens.
 

kast op maat gilo kasten 4 elementen

kast op maat 4 elementen met afwijkende kleur achterwand


 

De oplossing voor veel opbergruimte: een inloopkast!

Een aparte ruimte waarin alle kleding, schoeisel en accessoires optimaal kunnen opgeborgen, al dan niet afgesloten met schuifdeuren. Deze kast is in alle opzichten toegankelijk; uiteraard qua ruimte maar ook worden er geen hoge eisen aan uw timmermans kwaliteiten en financiĆ«n gesteld. Een inloopkast ….een droom voor iedereen!
Wilt u flexibel blijven qua indeling dan adviseren wij u een drie-gats boring dan houd u speling bij de indeling van de planken. Wenst u alleen een mooi en luxe interieur zonder schuifdeuren? Vult u dan eens onze kastplanner in of neem contact op via info@gilokasten.nl of telefoon.


kastinrichting op maat uittrekbare legplank Gilo Kasten

kastinrichting op maat schoenenrek Gilo Kastenkastinrichting op maat riemenhouder Gilo Kasten

kastinrichting op maat lade met binnenlade Gilo Kasten


 
 


Voorbeelden van kastinrichting op maat

Onderstaand ziet u voorbeelden van kastinrichting op maat van Gilo Kasten. Wij bieden het merk Raffito en Gilo Generation producten. Al het interieur is op maat te maken en wordt gratis door ons ingemeten.


Gilo kastplanner

Plan uw maatwerk kast binnen 2 minuten!
Ā 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0