Download Onze Brochure!

Kastinrichting op maat

 Je bent op zoek naar een maatwerk kast of naar een kastinrichting op maat zoals bijvoorbeeld een inloopkast. Vul onze kastplanner eens in voor een eerste idee van de prijs. Heb je al flink rondgeshopt? Dan zul je zien dat onze prijzen zeer interessant zijn. Heb je nog nooit naar een maatwerk prijs gekeken van een kast? Niet schrikken want maatwerk is duur! Maar bij ons het voordeligst..

Gilo Kasten Raffito logo

> Kasten op Maat
> Schuifdeuren op Maat
> Geen Aanbetalingen
> Gratis Inmeten

Select Content Template

Gratis Showroom Aan Huis.. 

Gratis Inmeten

Inmeet Service aan huis is een gratis service voor onze potentiƫle klanten. Het spreekt voor zich dat wij je niets laten betalen. Je wilt eerst zien of het produkt in jouw interieur past en of je een goed gevoel hebt bij Gilo Kasten.


Grepen en plank kleuren


Wij nemen voor jou vele stalen mee. Zo kunt je de stalen van de Landhuis deuren bekijken. Maar ook de omlijstingen van de omlijste schuifdeuren, de kastplank kleuren en de grepen voor de Stijldeuren en alle verschillende grepen voor de lades.

Exact Meten


Wij meten jouw ruimte exact. Zo zorgen wij voor een goed en fraai resultaat. Wij meten ook om openhaard koven, leidingen en andere obstakels heen. Zo kunnen wij jouw kast precies op maat afleveren en desgewenst monteren.


Kortingscode


Naast de korting welke je al hebt ontvangen of ontvangt als je de kastplanner invult, kan de inmeetadviseur vaak nog een extra korting geven. Vraag ernaar bij inmeten!


Gilo Kasten kortingscode Z 4407

Inmeet afspraak maken

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
    Indien gewenst kunt u een bestand met tekeningen of maatvoering meezenden. Uw gegevens gebruiken wij uitsluitend voor contact met u. Uw gegevens worden binnen een week verwijdert en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Onze Diensten

  • Inmeet Service
  • Montage Service
  • Doe Het Zelf Kortingen
  • Complete Ondersteuning
  • Raffito Kortingen 
  • Ervaren Monteurs

Waarom Kiezen Voor Gilo Kasten?

Snelle Levering

Al onze kasten en schuifdeuren op maat worden geleverd met de uiterste voorzichtigheid. Door een professionele distributeur komt alles veilig en volledig compleet op jouw locatie terecht!  

Geen Aanbetalingen

Betaald u elders aan, bij Gilo Kasten betaal je niks aan. Optimale financiƫle zekerheid wanneer jij de order plaatst.

Niet alleen een gerust gevoel maar ook de beste betrouwbaarheid.

Erkend Raffito Dealer

Gilo Kasten is een erkend Raffito Dealer. Dat betekent dat wij VIP Dealer zijn en daardoor werken met de hoogst mogelijke inkoop kortingen. Vandaar onze scherpe maatwerkprijzen.

Verbaas Je Over Onze Scherpe Maatwerkprijzen en Vul De  Kast Planner In


kastinrichting op maat schoenenrek Gilo Kasten

Copyright Gilo Kasten 2012 - 2022

Jouw Privacy: Onze zorg! - Disclaimer

Gilo Kasten - kantooradres : Prinses Arianelaan 150 - 3708 XG Zeist - Bank Rabo NL05RABO0332657973 - Kvk 72531843 - BTW NL002223231B57 -  mail giloverkoop@gmail.com - webwinkel keur lid


Herroepingsrecht consumenten - Algemene Voorwaarden - Betaalmogelijkheden - Model Herroeping retouren - Levertijd en Verzendkosten - Europese ODR Platform Geschillen - Generation Interieur & Lifestyle Organisatie

Jouw Privacy: Onze zorg!