Maatwerk Kasten voor Iedereen

Omlijste Schuifdeuren

Omlijste Deuren

Omlijste Schuifdeuren zijn deuren met een frame. Dat betekent dat de kleur tussen de stijlen is geplaatst. Een zeer fraaie uitvoering van maatwerk schuifdeuren

phone-square

​Bel ons Gerust!

Heb je vragen? Bel ons gerust op. We staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden. Ons telefoonnummer is:

Gratis Inmeten

Heb je van ons al via de Kast Planner een prijsopgave gekregen? Dan kunnen wij gratis komen inmeten bij je.

quote-left

Met veel plezier maak ik de offertes bij Gilo Kasten. Mijn naam is Marjolein en ik vind het echt geweldig leuk om jouw offertes te maken en jouw vragen te beantwoorden. Het is een specialistisch produkt en dat maakt het voor mij zo prettig. Eigenlijk is geen kast of schuifdeur hetzelfde.


Maatwerk voor jouw Ruimte

Omlijste schuifdeuren van Raffito; een mooi product en geheel op maat verkrijgbaar. Eindelijk geen last van schuifdeuren die half passen en kasten die niet tot aan plafond gaan of een lelijke ruimte geven in de breedte. Met onze maatwerk schuifdeuren kan alles precies op jouw ruimte worden afgestemd.

Wij hebben verschillende omlijstingen voor deze deuren; Base, Rondo Grip, Rondo Design, Stretto, minimalista, Mezzo Grip en Mezzo Design. De Rondo Grip en De Stretto omlijsting zijn het meest populair. De Stretto heeft een strakker design terwijl de Rondo Grip wat sierlijker is.

Dit zijn de populairste omlijstingen;

De Rondo Grip links is een fraai vormgegeven aluminium omlijsting. De stijl is opgebouwd met een tussenframe voor absolute stevigheid. De kleur is in het materiaal gebracht.

De Stretto omlijsting is wat strakker zegt men vaak. Voor ieder wat wils, wij vinden deze twee lijsten beiden zeer fraai. De deuren zijn kogelgelagerd. Dit zorgt voor een soepel en geruisloos effect.

​Elke week Nieuws

Vele Kast en Schuifdeur oplossingen voor jouw Ruimte!


Bij inmeten nemen wij alle kleuren mee

external-link-square

Onze Inmeet Service Is Gratis.. 

Gilo Nieuwsbrieven

​Als je wilt, kunnen we je op de hoogte houden van onze producten...afmelden kan altijd als je niet langer informatie nodig hebt. Het is wel handig als je nog wat langer moet wachten totdat je een maatwerk kast of schuifdeuren op maat kunt bestellen vanwege verbouw of nieuwbouw bijvoorbeeld

Gilo Kasten - kantooradres (geen showroom): Prinses Margrietlaan 50 - 3708 ZB  Zeist - Bank Rabo NL04RABO0166937177 - Kvk 69574928 - BTW 176902910B02 - mail giloverkoop@gmail.com - webwinkel keur lid