Schuifdeuren Op Maat Met 20 Jaar garantie & Full Service Tegen Gilo Prijzen

schuifdeuren op maat mega deals

Schuifdeuren op maat kun je samenstellen online met onze Kast Planner, shop zoek vergelijk en verbaas je over onze scherpe Raffito prijzen!

IKEA kasten met gilo schuifdeuren voorbeeld 1

IKEA Kasten met Gilo Schuifdeuren!

Links kun je goed zien het het werkt met de schuifdeuren op maat voor een IKEA Pax kast of een ander type IKEA kast. We plaatsen de schuifdeuren op maat van vloer tot plafond voor de kast. Dat de binnenkast lager is, is geen enkel probleem. Je kunt op de kast nog genoeg spullen kwijt en je maakt dus meer bergruimte door de schuifdeuren. Doordat de schuifdeuren alles afsluiten, heb je een keurig gesloten geheel en wordt je ruimte niet rommelig maar strak en netjes!

Schuifdeuren Op Maat

Schuifdeuren op maat van Gilo Kasten, een mooi en kwalitatief hoogwaardig product. De schuifdeuren zijn van het merk Raffito en hebben een garantie van maar liefst 20 jaar. Je kunt kiezen uit de omlijste schuifdeuren, de landhuis moderne deuren, de landhuis klassieke deuren , de barn stijldeuren en de loft schuifdeuren op maat. Daarnaast hebben wij een eigen lijn met paneel schuifdeuren. Hierbij zijn de schuifdeuren frameloos en betaalbaar!

Webwinkel Keur

Gilo Kasten is lid van webwinkelkeur. Dat betekent dat wij voldoen aan de web richtlijnen zoals deze door webwinkelkeur zijn opgesteld.  Zo weet jij als consument dat Gilo Kasten een erkend en betrouwbaar bedrijf is. Bij Gilo Kasten kun je maatwerk kopen zonder aanbetaling en betaal je pas bij levering. Een aanbetaling is normaal bij maatwerk. Toch laten wij dat achterwege zodat je 100% veilig en zonder risico kunt kopen!

Insert WordPress Content
Insert WordPress Content

Altijd de scherpste prijs

Heb je al een offerte ontvangen van een andere dealer? In het formulier rechts kun je deze makkelijk meezenden. Klik op "browse". Nu kun je de offerte vanuit je computer met 1 klik bijvoegen!

afbeelding meezenden

Wil je een afbeelding bijvoegen? Ook dan kan door te klikken op afbeelding "browse".

extra informatie meezenden


Wil je meer informatie toevoegen? Dat kan ook. Laat dan een extra bericht achter in het veld extra informatie toevoegen.offerte opvragen / concurrerende offerte

  • Max. bestandsgrootte: 128 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, jpeg, png, gif.

Gilo Kasten - kantooradres (geen showroom): Prinses Arianelaan 150 - 3708 XG  Zeist - Bank Rabo NL04RABO0166937177 - Kvk 69574928 - BTW 176902910B02 - Telefoon 06-24771549 - mail gilomaatwerk@gmail.com - webwinkel keur lid - onderdeel van Generation Interieur & Lifestyle Organisatie


Herroepingsrecht consumenten - Algemene Voorwaarden - Betaalmogelijkheden - Model Herroeping retouren - Levertijd en Verzendkosten - Europese ODR Platform Geschillen  


Schuifdeuren op maat. De schuifdeuren welke wij aanbieden zijn van het merk Raffito. Er zijn vele verschillende schuifdeuren in veel verschillende kleuren en uitvoeringen. De omlijste schuifdeuren, de landhuis Stijldeuren, de Barn deuren en de paneeldeuren hebben elk hun eigen sfeer en ruimte oplossing. De stijldeuren en de Barn deuren kunnen worden voorzien van de handgrepen Nuovo, Garda, Bracciono, Lugano, Iseo, Nuovo Satijn, Nuovo Nero, Como, Garda, Maggiore, Lesina aluminio, Lesina Bronzo en Turano. De Barn deuren zijn verkrijgbaar in de uitvoeringen: Salerno, Ancona, Vicenza, Ravenna, Modena, Latina en Bolzano. Je kunt ze onderling combineren met een 2 sporig railsysteem. Een enkel spoor is ook mogelijk bij de Raffito deuren. 


Copyright 2022, Gilo Kasten - Disclaimer