Loft schuifdeuren

trial

Ons model staat bij: Loft deur / kleur Natuur Warm met Presa Satijn handgreep

Loft schuifdeuren

Loft deuren op maat van Raffito, een geweldig mooi product om uw woning mee te stylen. De Loft schuifdeuren zijn verkrijgbaar in 5 mooie moderne kleuren. De 28 mm dikke deuren zorgen voor een enorme stabiliteit en degelijkheid. U kunt de deuren combineren met handgrepen of ervoor kiezen deze er niet op te laten maken en uw eigen handgreepkeuze in de deuren te zetten.

 

Loft deuren op maat tekst gilo kasten Raffito

 

De Loft schuifdeuren op maat zijn ontworpen vanuit een fraai Italiaans design. De deuren hebben een voelbare structuur waardoor de robuustheid sterk benaderd wordt. De schuifdeuren hebben een kogelgelagerd wielsysteem wat zorgt voor een soepele geleiding. Een extra luxe gevoel geven de softclose mogelijkheden om alles rustig en zacht te kunnen sluiten. Met dit topproduct uit de volledige Raffito collectie maken wij ons aanbod naar u compleet.

Prijzen van de Loft deurenhandgrepen Loft gilo kasten

De prijzen van de Loft deuren zijn bij Gilo Kasten scherp voordeliger dan elders in de markt. Niet alleen geven wij full service maar willen wij u ook graag een betaalbaar product aanbieden. Ondanks onze kortingen blijven de  Loft deuren een hoger segment product. Vult u de kastplanner eens in en ontvang ons scherpe aanbod op Loft deuren. De handgrepen van de deuren kunnen worden gezet met het type: “Nuovo” en het type “Presa Satijn.” In de foto hiernaast ziet u deze twee handgrepen staan. De Nuovo handgreep met de rechte hoeken is langer dan de Presa Satijn. Wilt u meer foto’s zien van de Loft deuren? Gaat u dan naar onze inspiratie pagina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gilo kastplanner

Plan uw maatwerk kast binnen 2 minuten!
 

 

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0