Makkelijk zelf inmeten en monteren

Makkelijk zelf inmeten en monteren...moeilijk? Nee, helemaal niet. Het is makkelijker dan een IKEA kast in elkaar zetten en....ook veel sneller!

Hoe meet & Monteer ik?

Heb je een vriend, familielid, kennis of ben je zelf handig? Wil je liever zelf voor het inmeten en de montage zorgen? Kijk op deze pagina hoe makkelijk het is. 


Meetlint, potlood en een extra handje
Meten in 10 minuten!

Wij hebben 4 maten van jou nodig; 2 tegen de muur links en rechts, 1 plafondmaat en 1 vloermaat.


 Wat moet ik doen?
Relax en lekker meten :)

Meet met jouw meetlint 1 meter uit de kant en zet een potloodpuntje. Meet daarna van de andere kant tot aan het potloodpuntje. Tel de maten bij elkaar op en klaar!


Is dat alles? Ja, dat is alles! Geef deze maten aan ons door en wij weten wat we moeten bestellen zodat het allemaal past!En dan?
Ons even de maten mailen!

Mail ons de maten. Wij houden rekening met de juiste deur overlap. Wij zorgen dat de deuren compleet en kant en klaar op maat worden geleverd! Je bent lekker bezig want zo bespaar je een hoop geld!


Dan de deuren monteren..kijk op deze pagina hoe dat moet. 


Je hoeft niet te Boren in je plafond!

  • Geen pluggen, geen schroeven, geen stof en ellende!
  • Boven en onder rail kant en klaar op maat!
  • Eenvoudige montage instructie meegeleverd!
60 min.
Fixed

Wat heb ik nodig voor de montage?

Kitspuit

Bus montagekit

Tape

Potlood 

Schroevendraaier

Lekker muziekje

Kijk hoe wij het doen!

Kijk hoe makkelijk en eenvoudig wij het doen in de video hiernaast. 

Antwoorden op de meeste vragen:

Is de kitlijm sterk genoeg?


Ja, zeker, daar kunnen we kort over zijn. De kit zit binnen 10 minuten helemaal vast. De deuren hangen overigens ook niet aan de boven rail. De boven rail geleid. De deuren staan op de onder rail. Maar zelfs als de deuren zouden hangen kan deze kit het helemaal hebben!
 

Ben je echt in een uur klaar?


Ja, een uur ongeveer. De boven rail en de onder rail zijn op maat. De deuren zijn kant en klaar geleverd. Dus als je de boven rail en de onder rail bevestigd dan ben je al bijna klaar. Je zet de deuren namelijk zo in de boven rail en op de onder rail :)
 

Heb ik speling op de maten?


Ja, het liefst hebben we de maten zo precies mogelijk maar we hebben speling genoeg. In de boven kap zit speling maar ook in de verstelbaarheid van de wielen. Al met al flink wat speling dus een paar millimeter mismeten is geen enkel probleem! Met onze makkelijke meet tip kun je niks verkeerds meten, tenzij je de maat verkeerd optelt natuurlijk...

Waarom heb ik een schroevendraaier nodig?

Als je de deur in de boven rail en op de onder rail hebt gezet moet je de wieltjes even opdraaien met een schroevendraaier. Zo kun je de deur netjes tegen de muur aan stellen. Dat is een kwestie van even een paar keer draaien.


 

Hoe bevestig ik de onder rail?

De onder rail hoef je niet te boren. Wij plakken altijd een stukje van 5 cm tapijt tape links en rechts om de onder rail op zijn plaats te houden. Door het gewicht van de deuren hoef je verder niets te bevestigen. Dat ligt helemaal goed vast. 


 

Wat is de montage volgorde?

Bevestig eerst de boven rail. Leg daarna de onder rail los op de grond. Zet de eerste deur in de boven rail en op de onder rail en draai de wieltjes iets op. Schuif de deur met onder rail waterpas. Zet de onder rail met een stukje tapijt tape vast of schroef deze vast. Doe de volgende deuren erin en klaar!


 

Waar kan ik de materialen bekijken?

Bij alle HUBO winkels door het hele land

HUBO winkels zijn altijd duurder dan Gilo Kasten. Daarom kunnen wij je daar ook heen verwijzen. Onze prijzen zijn veel scherper. Je kunt daar ook terecht voor tapijt tape bv en meteen de materialen zien van Raffito. Zie je andere kast en schuifdeurproducten? Heb je een offerte gehad? Mail het ons en wij doen je een beter aanbod! 

Onze fabrieks showroom in Gorinchem

Onze fabrieksshowroom in Gorinchem kun je op werkdagen bezoeken. Je kunt daar gewoon naar binnen lopen. Het adres is:

Stadhuisplein 70, 4203 NS Gorinchem, telefoon: 0183-691 234contact us

Gilo Kasten 

0624771549

Mail: giloverkoop@gmail.com


Wij hebben graag een mail. Omdat wij veel onderweg zijn en bij klanten kunnen wij niet altijd de telefoon opnemen. 

© 2012 - 2022, Gilo Kasten All rights reserved.

Made with Generation Interieur & Lifestyle Organisatie

Generation Interieur h.o.d.n. gilokasten.nl

Prinses Arianelaan 150, 3708 XG Zeist

Kvk 72531843

BTW NL002223231B57


Mail:giloverkoop@gmail.com

Telefoon: 06(2) 477 1549


Lid Webwinkelkeur

Formulieren & info

Handige links